“Werkleerbedrijf EMCO belangrijke hoeksteen voor de gemeente”

“Werkleerbedrijf EMCO belangrijke hoeksteen voor de gemeente”
 
 
Een delegatie van de VVD Coevorden was woensdag 2 februari aanwezig bij een informatiebijeenkomst van de EMCO-groep in Emmen. Raadsleden waren hiervoor uitgenodigd. Lijsttrekker Floris Vulto en kandidaat Erwin Weggemans gaven graag gehoor aan de uitnodiging.
 
Directeur Jan Edzes gaf een bevlogen pitch over de werkzaamheden van EMCO en het belang van een werkleerbedrijf voor de regio. VVD Coevorden erkent dat de EMCO een belangrijke hoeksteen voor de gemeente is omdat iedereen een kans op de arbeidsmarkt verdient.
 
 “Het is belangrijk dat wij aandacht blijven besteden aan projecten als EMCO. Als gemeente moeten we zorgen dat dergelijke projecten toekomstbestendig worden gemaakt.” VVD Coevorden ziet in de toekomst dan ook een nauwere samenwerking tussen EMCO, onderwijs en bedrijfsleven in de gemeente Coevorden tegemoet. Hierbij onderkent VVD Coevorden dat projecten als EMCO de krachten en talenten van de inwoner voorop stellen. Hierdoor vormt EMCO een betrouwbare partner voor lokale ondernemers die arbeidskrachten nodig hebben.
 
 “Wij zullen ons de komende raadsperiode blijven inzetten om projecten als EMCO ruimte te geven om goed werk te kunnen blijven verrichten.”
Gerelateerde nieuwsartikelen
Reageer op dit nieuwsartikel

Your email address will not be published.Required fields are marked *