Over

VVD Coevorden

Wij vertellen je wat wij doen

De missie van de VVD Coevorden is: Vrijheid is weten dat je kinderen veilig thuiskomen. Vrijheid is van je dromen je werk kunnen maken. Vrijheid is zonder gedoe kunnen bouwen op je eigen grond. Vrijheid is weten dat daders gepakt worden. Vrijheid is een gemeente Coevorden waar je zorgeloos kunt opgroeien. Daarom werken wij aan een vrijer, veiliger en welvarender Coevorden, Drenthe en Nederland.

De website van de VVD Coevorden *) bevat naast het laatste nieuws ook een actuele agenda, een overzicht van de lokale bestuursleden en raadsleden en een mogelijkheid om op verschillende berichten te kunnen reageren.

Onder het kopje Agenda vindt u de data van de vergaderingen van het Bestuur, de VVD-fractie, de gemeenteraad en andere belangrijke VVD bijeenkomsten. De vergaderingen van de raad zijn openbaar; de agenda voor deze vergaderingen kunt u van tevoren vinden op de website van de gemeente Coevorden. U bent ook van harte welkom om eens een vergadering van de fractie te bezoeken. Indien u dit wilt, meldt u zich dan even van tevoren bij onze fractieassistent via fractievvdcoevorden@gmail.com.

Iemand die aan de raadsfractie of individueel raadslid een vraag wil stellen kan dat doen via secretariaat@vvdcoevorden.nl. Ook voor informatie over activiteiten die van belang kunnen zijn voor 1 of meerdere fractieleden kunt u hierop terecht. U zult zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Uiteraard kunt u ook elk raadslid rechtstreeks een vraag stellen op zijn of haar e-mail adres.

Ook bent u van harte welkom om eens een van onze bestuursvergaderingen bij te wonen. Indien u hiervan gebruik wilt maken, meldt u zich dan aan via secretariaat@vvdcoevorden.nl.

*) De gemeente Coevorden bestaat uit de stad Coevorden en de dorpen Aalden, Achterste Erm, Benneveld, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Den Hool, Diphoorn, Erm, Gees, Geesbrug, ’t Haantje, Holsloot, Kibbelveen, Meppen, Nieuwe Krim, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen.