Floris Vulto gekozen als lijsttrekker

Floris Vulto gekozen als lijsttrekker

Floris Vulto uit Coevorden is gekozen als lijsttrekker voor de VVD Coevorden voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Dat is besloten tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD in Dalen op woensdagavond 20 oktober.

De 24-jarige Vulto heeft zijn rechtenstudie in Groningen nagenoeg afgerond en is inmiddels werkzaam als juridisch medewerker bij Univé. Na het vwo op De Nieuwe Veste ging hij rechten studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Hij is momenteel lid van het College van Beroep van Examens aan dezelfde universiteit en was eerder enige tijd voorzitter van de JOVD, de jongerenafdeling van de VVD, in Groningen. Daarnaast is hij op vrijwillige basis penningmeester van Progressief Rechten, de oudste medezeggenschapsvereniging aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen. Tot slot maakte hij eerder deel uit van het VVD-bestuur in Coevorden.

Tijdens een vergadering in november wordt de volgorde van de andere kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bepaald.

Gerelateerde nieuwsartikelen
Reageer op dit nieuwsartikel

Your email address will not be published.Required fields are marked *