Cursus ‘Raadslid, iets voor u?'

Cursus ‘Raadslid, iets voor u?’

De VVD Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn houdt opnieuw de cursus ‘Raadslid iets voor u?’ De cursus is speciaal gericht op mensen die overwegen de gemeentelijke politiek in te stappen. Dat hoeven niet per se VVD-stemmers te zijn, de cursus staat open voor alle politieke gezindten. De cursus wordt gehouden op zaterdag 2 maart van 10.30 tot circa 15.00 uur in MFC De Brink in Sleen.

Gemeentepolitiek is razend interessant. Je praat mee en je beslist mee over belangrijke dingen in je directe leefomgeving. Je kunt invloed uitoefenen, je kunt er je ziel en zaligheid in kwijt. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt en wat erbij komt kijken. Voor zulke mensen is deze cursus bedoeld. Een echte aanrader.

De cursus is niet alleen bestemd voor eigen toekomstige raadsleden. Al speelt dat wel een rol. Goede mensen moet je tijdig in het vizier krijgen zodat je hen goed kunt voorbereiden en opleiden. Immers, we gaan er van uit dat we na de komende verkiezingen wel wat extra mensen kunnen gebruiken….

Vol = vol

De cursus wordt gegeven door Bert Homan. Hij is niet alleen professioneel trainer, hij is ook raadslid in Assen en oud-wethouder. Hij weet hoe een gemeenteraad werkt, wat commissies zijn, wat de rol van financiën zijn en hoe de verhoudingen liggen. Belangstellenden kunnen zich opgeven door het formulier in te vullen VIA DEZE LINK.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden en voor een lunch wordt gezorgd.

Gerelateerde nieuwsartikelen
Reageer op dit nieuwsartikel

Your email address will not be published.Required fields are marked *