Combibaan is verrijking van sportaanbod

Combibaan is verrijking van sportaanbod

Enkele kandidaat-raadsleden brachten woensdagavond een bezoek aan Sabine Blaauwgeers in Dalen, die op enthousiaste wijze vertelde over haar plannen voor een combibaan, geschikt voor hardlopers, skeeleraars en wielrenners, op sportpark ’t Grootveld.

Eerder al presenteerde zij haar plannen bij de gemeente, die onder de indruk was van de plannen. Samen met enkele andere personen en partijen uit Dalen zijn de plannen al best vergevorderd en over de financiering ervan (circa 6 ton) worden alle mogelijkheden onderzocht. Sabine deed vol enthousiasme haar verhaal en deed uit de doeken welke acties zij inmiddels heeft ondernomen. Zij hoopt, dat na het flora- en fauna-onderzoek, in oktober een start kan worden gemaakt met de aanleg. “Als dat werkelijkheid wordt, hebben we een baan die NK- en EK-waardig is”, aldus Sabine. “Bovendien wordt de baan verlicht en dat is een pluspunt.”

Sabine ervaart de betrokkenheid uit het dorp als heel fijn. “Gezond, sport en bewegen, dat is waar de gemeente voor staat”, concludeerde Sabine. Haar enthousiasme en plannen vonden zeker gehoor bij de kandidaat-raadsleden, die toezegden mee te denken en hun beste beentje voor te zetten om de plannen werkelijkheid te laten worden. Zo’n baan is beslist een verrijking van het sportaanbod in de gemeente Coevorden.

Gerelateerde nieuwsartikelen
Reageer op dit nieuwsartikel

Your email address will not be published.Required fields are marked *